Συνεντεύξεις

Διαβάστε τις διάφορες συνεντεύξεις του Αγαμέμνων.

 Συνέντευξη στο ηλεκτρονικό έντυπο SOCIALISTAS

Συνέντευξη με τον Αγαμέμνωνα Πορφυρογέννητο
Στο ηλεκτρονικό έντυπο SOCIALISTAS

Μια φορά και έναν καιρό….

Mπορούσαμε να κάνουμε και να γίνουμε τα πάντα σ’αυτόν τον τόπο. Xωρίς πτυχία γίνονταν κάποιος πρόεδρος εταιρίας, με λίγες γνωριμίες έμπαινες σε συνδικάτα, αγόραζες bmw και βόλευες τα παιδιά σου (αδέρφια, ξαδέρφια) στην Δ.Ε.Η, ακόμα και μεγάλος και τρανός πολιτικός γινόσουν σαν αιώνιος φοιτητής του εξωτερικού.

Τα χρόνια πέρασαν βολευτήκαμε σχεδόν όλοι και δεν είχαμε πλέον να κάνουμε κάτι άλλο γιατί απλά τα είχαμε όλα, είχαμε βρει την ουσία της ΖΩΗΣ!!! (Ναι την υπερκατανάλωση εννοώ). Ώσπου δεν μας έφτανε αυτό και κάναμε ένα μεγάλο βήμα για την ανθρωπότητα…να βλέπουμε πως ζουν οι άλλοι μέσα από μια τηλεόραση. Να βλέπουμε τις ζωές άλλων, να τους αγαπάμε να κλαίμε με αυτούς και να τους βοηθάμε να πάρουν και ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο που κέρδισαν με την αγάπη μας.

Σιγά σιγά αρχίσαμε να χάνουμε πολλά από τα αγαθά μας, τις δουλειές μας και την υπερκατανάλωση. Αλλά μας έμεινε ένα μεγάλο αγαθό… το οποίο είναι να βλέπουμε ακόμα πώς ζει εκείνος ο κόσμος. Και όχι μόνο μην είμαι σκληρός με το σήμερα, έχουμε και εκπομπές που μας λένε το πόσο φτωχοί ήμαστε και μας κάνουν να γελάμε μέσα από αυτό. Επίσης βλέπουμε και διάσημους να χορεύουν μην το ξεχνάμε αυτό.

Όπα όπα σαν να πέρασαν μερικά χρόνια. Ας μείνουμε στην εποχή των ριάλιτι και ας ακούσουμε μερικά λόγια από μια rock φυσιογνωμία εκείνων των καιρών, τον Αγαμέμνων Πορφυρογέννητο.


1. Να ρωτήσω, όπως όλους, αν ασχολείσαι με το internet και αν το βλέπεις σαν έναν τρόπο προώθησης της δουλειάς σου

Το ινδερνετ είναι βεβαίως ένα μέγιστων εργκαλειον προώθησης των γκομενοδουλ….εεεε…συγγνώμη, εννοώ των μουσικών επιχειρήσεων μου.

 

2. Αληθεια Αγαμέμνων ποια είναι η δουλειά σου αυτόν τον καιρό;

Έχω βεβαίως, βεβαίως, οικοδομήσει εκ του μηδενός 3 συγκροτήματα, ένα ροκ, οι «SOULFREE» ένα house, οι «HOUSE ON FIRE» κι ένα μικρότερο ροκ σχήμα τους «PLASMA». Συμβουλεύω χαμένες ψυχές ως διδάκτωρ γνωσιακής ψυχολογίας και τις επαναφέρω εις τον δρόμο της αρετής και της σοφίας. Επίσης ζωγραφίζω και πουλάω τους πίνακες μου σε θαυμαστές της σύγχρονης αφηρημένης τέχνης, αλλά είμαι και επί των δημοσίων σχέσεων σε μια εταιρία δημιουργίας πρωτότυπων ιστοσελίδων….αααα…και στον ελεύθερο χρόνο μου καθαρίζω παρμπρίζ στη λ. Αλεξάνδρας… ενώ τα σαββατόβραδα, φοράω τα τακούνια μου στη λ.συγγρου και…ωωωω…συγγνώμη ξεχάστηκα και είπα περισσότερα από ό,τι πρέπει….χαχαχαχαχαχα

 

3. Είναι το πραγματικό σου όνομα το πορφυρογέννητος; Σε συνδυασμό με το Αγαμέμνων μοιάζει με καλλιτεχνικό ψευδώνυμο ε;

Πώς τολμάς και μου κάνεις μια τέτοια ερώτηση, ωιμέ, ωιμέ!!!
Ως τελευταίος αυθεντικός απόγονος της θρυλικής οικογένειας των Πορφυρογέννητων εκ του Βυζαντίου τολμώ να πω ότι όχι δεν είναι το πραγματικό μου όνομα…. αλλά το πραγματικό μου επίθετο…χαχαχα

 

4. Αν δεν κάνω λάθος (που μάλλον κάνω) είσαι από τις πρώτες rock φυσιογνωμίες που μπήκαν σε ριαλιτι ‘’ταλέντων ’’. Πώς πήρες αυτήν την απόφαση;

Πήρα αυτή την τραγική απόφαση πάνω σε μια στιγμή ύστατης ανακούφισης του παχέως εντέρου…

 

5. Είναι όντως ριάλιτι ταλέντων, τι λες;

Είναι ένα ρεαλιτυ ακροαματικότητας, ψυχαγωγίας και στιβαρών τραπεζικών λογαριασμών των ανθρώπων που το οργανώνουν, βεβαίως, βεβαίως…

 

6. Σίγουρα μπαίνουν σε έναν τέτοιο χώρο πολλά άτομα για την δημοσιότητα. Μέχρι πού πιστεύεις θα πάει αυτή η κατάσταση και ποιό είναι το τίμημα τις μοναδικότητας ενός ατόμου;

Ισως….χαχαχαχαχα (Μοναχογιος: εεεεε;;;;;)

7. Μου είχε αρέσει πολύ μια εμφάνισή σου ως ‘’ΑΝΑΡΧΟΣ’’, τι απέγινε εκείνος ο χαρακτήρας που επινόησες και πόσο άναρχος είσαι στην ζωή σου;

Άναρχος είναι το καταπιεσμένο υποσυνείδητο το οποίο δεν δεσμεύεται από τις ψυχοκοινωνικές «αρχές» και τις σχετικές τους υπαγορεύσεις.
8. H αναρχία λες να μπορεί να βοηθήσει την σημερινή κατάσταση της κοινωνίας; (μιλάω κυρίως την οικονομική κατάσταση, αλλά και αυτήν την ψευτογκλαμουρια και τα λάθος πρότυπα που έχουμε)

Η μόνη αναρχία που μπορεί να δημιουργήσει ουσιαστική εξαγνιση, είναι η «ψυχολογική αναρχία» ή οποία είναι η προσπάθεια εξέλιξης του καθενός μας σε προσωπικό επίπεδο, η προσπάθεια για εξέλιξη της προσωπικής μας συνειδητότητας. Όλες οι υπόλοιπες κοινωνικο/πολιτικες προσπάθειες είναι επιφανειακής υφής και δεν αγγίζουν τον πυρήνα του προβλήματος που είναι το καταπιεσμένο, ακαλλιέργητο υποσυνείδητο του ανθρώπου ένα υποσυνείδητο που καταπιέζεται βάναυσα από τον ορθολογικό, εγωιστικό εαυτό μας.

 

9. Βλέπουμε η νεολαία να έχει συνειδητοποιήσει λίγο την όλη κατάσταση και αρχίζει να χλευάζει κόμματα, την εκκλησία, κτλ. και να υπάρχουν πολλές δράσεις εθελοντισμού. Πιστεύεις ότι αν έπαιρναν μέρος και άτομα τις δικιάς σου γενιάς θα είχαμε ένα καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα;

Η απάντηση στην ερώτηση 10 μαζί με την 9 χοχοχο

10. Μπορουμε λες να αλλάξουμε τον κόσμο μας;

Φίλτατε μοναχογιέ του πόνου και του οδυρμού, ο ανθρώπινος εγωισμός και η ψευδαίσθηση της σημαντικότητας του είναι η μάστιγα του ανθρώπινου γένους. Αν δεν μειώσουμε τον εγωκεντρισμό μας και ταυτόχρονα εξυγιάνουμε το υποσυνείδητο μας…(κάτι που μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω του διαλογισμού)…δεν θα έχουμε ΠΟΤΕ την ανθρωπότητα που ονειρευόμαστε…και φυσικά επειδή δε θα επιτευχθεί ποτέ μια προσωπική εξέλιξη των περισσότερων ανθρώπων πάνω στη γη…είμαστε καταδικασμένοι σε αυτοκαταστροφή!!! (το είπα και με  ομοιοκαταληξία) μπουχαχαχα!

11. Ας αλλάξω λίγο την κουβέντα και να σε ρωτήσω ποιος είσαι, πως επέλεξες το τραγούδι, αν είσαι τόσο ευχάριστος στην ζωή σου όπως σε γνωρίσαμε από την τηλεόραση και γενικά ένα μίνι βιογραφικό σου

Είμαι ένα παιδί της μάνας γης και το τραγούδι επέλεξε εμένα αντί να επιλέξω εγώ αυτό. Όταν μαθαίνεις να ζεις το εδώ και τώρα όσο πιο έντονα μπορείς, τότε η πραγματική ευτυχία είναι το δώρο του σύμπαντος προς εσένα…για αυτό ναι, είμαι ο μπαγάσας ευχάριστος όσο δεν πάει και στη ζωή και στην τιβι….μπουχαχαχαχαχα!!

12. Άλλαξε πολύ η ζωή σου μετά από το ριαλιτι;

Αν εξαιρέσω τα «γεια σου ρε Αγαμέμνονα αλάνι» που ακούω στο δρόμο από τους ντελιβεραδες πάνω στο παπί και τις εκατοντάδες των θαυμαστριών μου που με ακολουθούν στις συναυλίες μου, σκίζοντας τα ρούχα μου και παρακαλώντας να κάνω σεξ μαζί τους, όπως και τα αμύθητα πλούτη που έχω αποκτήσει, θα έλεγα όχι, τίποτα δεν άλλαξε στη ζωή μου…χαχαχαχα

 

13. Θα ξανά έμπαινες σε ένα τέτοιο παιχνίδι και γιατί;

Ναι ρε θα έμπαινα γιατί η ζωή είναι παιχνίδι και όποιος το καταλαβαίνει βγαίνει κερδισμένος!! όποιος δεν το καταλαβαίνει κάθεται μουτρωμένος… μπουχαχαχαχα!

 

14. Είναι καλό βήμα για έναν νέο να πάει σε ριαλιτι; Τι θα πρότεινες σε έναν πιτσιρικά που θέλει να γίνει δημόσια θέα για λίγο χρήμα, δόξα και μια επαγγελματική αποκατάσταση (ξέρεις μέχρι PR σε κανένα νυχτερινό μαγαζάκι)

Όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι. Άλλοι γουστάρουν δημόσια προβολή, άλλοι την απεχθάνονται, κανείς δεν είναι ανώτερος από τον άλλο, απλά διαφορετικοί. Όποιος γουστάρει πάει, και όποιος δε γουστάρει αράζει στα κυβικά του και φουμάρει τους μπάφους του να ούμε, χαχαχαχαχα.

 

15. Γιατι πιστεύεις είχαν τέτοια επιτυχία αυτά τα παιχνίδια εκείνη την εποχή;

Γιατί ήταν όλα τους ταλαντούχα, άλλοι ως άνθρωποι, άλλοι ως μουσικοί και άλλοι ως και τα δυο.

16. Θα ήθελα να κλήσεις την κουβέντα μας με ένα μήνυμα στους αναγνώστες του socialistas.gr

Μη διαβάζετε socialistas!!! είναι ένα αίσχος!!! χαχαχαχα! αστειεύομαι φυσικά. Εκτιμώ την ευγενική σας προσέγγιση φίλτατοι socialistas!! Ευελπιστώ ότι με αυτή μας τη συνέντευξη να γέλασε λίγο το χειλάκι μας και σκέφτηκε λίγο το μυαλουδάκι μας.
Λοιπόν ορίστε το υπέρτατο μήνυμα μου προς την απελπισμένη ανθρωπότητα….
Η εσωτερική σιωπή είναι το κλειδί για την εξέλιξη της συνειδητοτητας…και όποιος κατάλαβε…κατάλαβε….αμήν._

/

Official Site Agamemnon Artist | © Copyright 2013 Powered

template joomla