Μουσικό βιογραφικό

Ο Αγαμέμνων Πορφυρογέννητος υπήρξε ένας από τους πρωταγωνιστές στο μουσικό, τηλεοπτικό ρεάλιτι show, Fame Story 3. Έκτοτε πραγματοποιεί ζωντανές εμφανίσεις μόνος του αλλά και με τα συγκροτήματα του σε όλη τη χώρα, στην Κύπρο αλλά και στον Καναδά. Αυτή την περιόδο εμφανίζεται σε διάφορες live σκηνές στην Αθήνα αλλά και σε διάφορα clubs ανά την Ελλάδα. Το ερμηνευτικό του ρεπερτόριο περιλαμβάνει ξένη και Ελληνική μουσική επίσης έχει ένα δυναμικό 12.000 φίλων στο Facebook. Εμφανίζεται μόνος του (Solo εμφανίσεις) αλλά και με τα δύο σχήματα του που το καθένα έχει διαφορετικό μουσικό ύφος.

Agamemnon on Facebook:

1. Το πρώτο συγκρότημα, οι "SOULFREE" είναι το pop/rock σχήμα, (τύμπανα, μπάσο, κιθάρα, φωνή). Ερμηνεύουν δικές τους συνθέσεις και κάποιες από αυτές τις αποδίδουν με θεατρικό ύφος. Επίσης το playlist τους συμπεριλαμβάνει γνωστές rock επιτυχίες.
Η διάρκεια του προγράμματος που παρουσιάζουν είναι γύρω στις 2.5 ώρες. Πρόσφατα εξέδωσαν το νέο τους cd "ΣΤΥΓΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ" το οποίο μπορείτε να ακούσετε στο παρακάτω link αλλά και να πληροφορηθείτε εκτενέστερα για το συγκρότημα.

http://www.agamemnon.com.gr/index.php/mousiki/soulfree

2. Το δεύτερο σχήμα είναι ακουστικό και αποτελείται από τον κιθαρίστα Mark Adrian και τον Αγαμέμνων. Απευθύνεται σε μικρότερους χώρους. To σχήμα ερμηνεύει ξένες και ελληνικές pop/rock/funk/reggae επιτυχίες ενώ ο Αγαμέμνων διανθίζει το  πρόγραμμα με σύντομο, προσεγμένο χιούμορ στις παύσεις μεταξύ κάποιων τραγουδιών δημιουργώντας μία οικία ατμόσφαιρα.
Διάρκεια: Γύρω στις 2.5 ωρες.

To demo του σχήματος μπορείτε να το ακούσετε στο παρακάτω link.

http://www.facebook.com/photo.php?v=4064203518191&set=vb.1075339038&type=3&theater

 

/

Official Site Agamemnon Artist | © Copyright 2013 Powered

template joomla